Arkkitehtuurikävelylle Helsingin keskustassa

Onneksi en tee blogeja työkseni. Julkaisutahti on sellainen, että kassavirta olisi varmasti miinusmerkkinen. Sen sijaan ajattelin ryhtyä tekemään sivutyökseni jotakin, joka liittyy matkailuun. Kesäloman jälkeen on (mitä ilmeisimmin) ekstraenergiaa, joka johtaa nopeisiin peliliikkeisiin. Perustin näet toiminimen, joka myy kahdenlaisia palveluita:

🏰📜 opastettuja kävelykierroksia, joilla kerron Helsingin historiasta ja arkkitehtuurista 

📃✔ oikolukupalvelua.
 

Helsinki on suuri intohimon kohteeni. Jo 25 vuotta sitten (kun olin vasta muuttanut hoodeille) pakotin luokseni kylään tulleet maalaiset 3T-ratikkakierrokselle, jolla selitin jokaisen rakennuksen historiaa. Nykyään kierrän päivätyössäni opiskelijoiden kanssa Helsingin keskustan nähtävyyksiä, mutta kovin vähän sitä omaa osaamista pääsee käyttämään ja näyttämään. Joten tällä hetkellä tarjoan 3 tunnin arkkitehtuuri- ja historiapläjäystä suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi kaikille historiasta tai arkkitehtuurista kiinnostuneille. Jos tarvitset ohjelmaa kyläileville ulkomaanystäville tai kansainvälisille yritysvieraille, laitapa tämä korvan taakse!

Olen myös häiriintyneen innostunut kielenhuollosta. Sitä ei ehkä huomaa bloggauksistani, joihin usein jää huolimattomuusvirheitä, mutta muiden teksteistä olen kyllä mestari bongaamaan ongelmat. Aina välillä olen haaveillut, että saisin työkseni oikolukea muiden tekstejä, mutta vasta nyt hoksasin, että voin aivan hyvin itse työllistää itseäni. Jos olen joskus oikolukenut opinnäytetyösi tai muuten luotat työni laatuun, kerro kavereillekin! 

Jos sinulla ei ole yhteystietojani, helpoimmin saat yhteyden laittamalla dm:n Instagramissa käyttäjälle liinan_lukupaivakirja. 



Kommentit

Suositut tekstit